dissabte, 4 d’octubre del 2008

Finalment no seré present a la Copa Europa de Mallorca. Degut al poc entrenament que porto des de fa 3 setmanes (aquesta setmana només he pogut sortir 1 dia i durant les dues últimes només he acumulat 220 km) i a d'altres compromisos he decidit no anar-hi a Mallorca. Vaig ser present les dues últimes edicions, i la veritat és que em va agradar molt. L'ambient és molt bo i està molt ben organitzat. Hi ha nivell i una bona participació. Però aquesta vegada no ha pogut ser. I això que ganes en tenia moltes. L'any passat em vaig quedar amb una "espinita" clavada en fer sisé. Ho vaig tenir davant i no vaig aprofitar l'ocasió. Vam arribar un grup de 11 corredors, però em vaig equivocar de roda i vaig malgastar forces que després van ser necessàries. L'any vinent serà. Ara a entrenar una mica de cara al ciclocross que està aquí mateix. Molta sort a tots els corredors catalans que aneu a disputar a Mallorca. Ja us aniré seguint a veure com ha anat. Soooooort!!!!!
PD. Anava a penjar fotos de la cursa d'El Prat, però ja les ha penjat tothom als seus blogs i per repetir-es no ho faré. Gràcies a la Julie per les fotos, és la fotògrafa oficial de la categoria jejeje.

4 comentaris:

Julie B ha dit...

Gracias por mencionarme en esta entrada Carlos. Pues yo acabo de pasar 2 días en el Cinturón del Empordá, y mañana a las 7:20 tengo el avión para Mallorca. Solo pensar en el madrugón y se me ponen los pelos de punta.. pero bueno, si no cogía el primer avión no llegaba a la salida...

Ya te pasaré fotos Carlos.

Bueno, nos veremos en alguna prueba de ciclocross!!

Saludos

Julie

Carles Lara ha dit...

No hay de qué. Sólo he dicho la verdad, eres la fotográfa oficial jeje. Pues nada, a pasarlo bien en Mallorca

Salu2

Ernesto ha dit...

Vaya hombre... una pena... pero entonces eso quiere decir que... HORROR! vas a querer resarcirte en la primera de ciclocross!! Voy a seguir tu rueda en la salida (pero sólo en la salida, para mi desgracia jajaja!).

27 días y bajando!

Carles Lara ha dit...

Ya verás como al final irás mucho mejor de lo que piensas. Que la ilusión por hacer las cosas ayuda, y mucho...