diumenge, 1 de febrer del 2009

Resultat enganyós

Primer cursa que disputo aquest any i amb bon resultat: cinquè absolut i segón màster 30. Això que sembla tot un èxit, no ho és tant. Com passa a vegades én el fútbol, el resultat no fa justicia a la realitat. Un malentés ha fet que alguns dels corredors que anàven escapats al cap de cursa s'equivoquèsin en una cruïlla i quedessin relegats a les darreres possicions. Entre ells grans favorits com en Morales, Roger Stephane, Jony Rubio, etc...Una veritable mala sort. Pel que respecta a la cursa, molta aigua. Ja de sortida pluja, que s'ha mantingut intermitentment bona part de la carrera. En moments força intensa. Tant, que no permetia veure absolutament res. Molts atacs des de l'inici de la prova. El meu plantejament de sortida: conservador. Una mica a veure-les venir i a explorar sensacions. Sobre el quilòmetre 35 es fa l'escapada bona. Es destaca un grup d'unes 15 unitats on entren gent de qualitat com Jaume Morales, Roger Stephane, Jony Rubio, David Sánchez, Jose Benitez, Juan Carlos Medina, Antonio Miguel, etc. Aquesta escapada s'ha mantingut fins quasi al final, moment en el que hi ha hagut l'equivocació. D'aquesta manera s'han plantat en meta Andrés Ariel i Antonio Miguel que s'han disputat el trionf a l'esprint amb victòria pel corredor del BICIS ESTEVE. Per la meva part a rodar i a agafar ritme de competició. He passat un moment molt dolent entre els quilòmetres 75 al 85. Desprès del moment més intens de pluja he agafat molt de fred. No podia parar de tremolar i no tenia tacte a les mans. A penes podia frenar i canviar de pinyons. Crec que el meu cos no ha reaccionat be al contacte amb el vent, perquè de fred no en feia gaire. A la darrera part de la cursa he entrat en calor i he notat que tenia gas. Així que he decidit provar de marxar i no esperar al sprint massiu, ja que el grup era massa gran. Desprès d'uns quants intents, a falta d'uns 2 quilòmetres he pogut marxar i agafar a tres corredors francesos que anàven destacats uns metres. A la meta ens em plantat tots quatre i he fet segón del grup. Al passar la línia de meta encara desconeixia l'incident de l'equivocació i pensava que havia entrat sobre el lloc 12-13. Finalment, insisteixo, resultat enganyós, 5è absolut i 2n màster 30.

1.-Pódium MA30

6 comentaris:

Joni Basso ha dit...

Eyyy Lara pues si, lo q pasa que es una putada ese fallo, despues de tanto tiempo escapados...

Nos vemos en la Bisbal, ciaoooo y felicidades por tu podium

XAVI NOVELL ha dit...

Carles felicitats igualment tal i com diu el gran Joni.
Ens veïem a un altre trinxada de patata.

SALUT!

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies als dos, però no es merèixen. El Jony va fer molt millor cursa que jo, ell si que es mereix una felicitació.

Ernesto ha dit...

Carles, en cualquier caso la carrera que te salió fue muy buena teniendo en cuenta la preparación con la que llegabas... 600 kms?????????
Y ni siquiera pudiste hacer una temporada de CX en condiciones...
Eso es de CRACK!
Un saludo!

Laia ha dit...

Vaja, Moltes Felicitats!!!! Un petó. A veure si ens veiem no????

Carles Lara ha dit...

ERNESTO: La verdad es que no me quejo, podía haber ido peor jejeje. Tu que tal vas????

LAIA: Això, a veure si ens veiem, no??????