divendres, 20 de març del 2009

Diuen que la primavera és l'època més bonica de l'any. Que és l'epoca on la vida desperta i on els colors són més intensos. Jo això no ho sé. El que sí que sé, és que també és l'època de les alèrgies, les rinitis, els ulls irritats, etc. Deu ni do!!! Ja ha arribat la p...... primavera. No m'agrada gens, perquè els símptomes que abans he descrit els pateixo tots, un darrera l'altre. I a vegades, tots alhora. Però això no m'ha impedit aquests dies fer bons entrenaments, la veritat. Ahir van caure 93 km en companyia de l'Albert. Vam pujar un parell de ports. La primera pujada del dia va ser a Rocafort i, podriem dir, que va ser gaire be a "cuchillo". La velocitat durant la pujada es va mantenir quasi tota l'estona sobre els 25 km/h. Pufff quina suada!!! perquè a més feia força calor. La segona pujada, ja més tranquils, va ser a Collbató per l'Aeri, però vam pujar fins la part més alta, fins les Coves del Salnitre. Quines vistes més boniques!!!!. Aquest matí he tornat a fer 93 km més. També amb dos ports. Però, en aquesta ocasió, tot sol. No em puc queixar de les sortides d'aquesta setmana. He sortit quatre dels cinc dies i mai he fet menys de 90 km. No està malament. I encara queda el cap de setmana pel davant. Ja que no hi ha competetició aprofitarem per fer quilòmetres, no?


1.- L'Albert després de coronar el port de Rocafort.

2.- Aturada tècnica a la plaça del poble per omplir agua fresca de la font.

3.- Espectacular vista del poble de Collbató des de les coves.

4.- Des de dalt es pot veu una bona part de la part final de l'ascensió a Collbató.

5.- Una de les parets laterals de Montserrat des de l'accés a peu a les Coves.


6.- Accés a peu a l'entrada de les Coves. Deu ser bonic, no he anat mai.


3 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

Carlitos ès l'Albert Cantenys? .. amb la foto no guipo, però segur que si per la zona que esteu .... li dones record al xavalin.

Res , jo també sóc un dels milions de tites que tenim les putes alèrgies .. cada any pensem que " a veure si aquest no pillo? " però XOFFF cada any igual i pitjor perquè ens fotem més vells.

GAS CRAC i SALUT

marc ha dit...

No m'extranya que entrennis amb els bons dies que ha fet. Val la pena.
A veure si la setmana que ve coincidim algún matí, el dimarts que ve, volem fer alguna cosa important. La resta de dies normal.
I a veure si recupero del puto encostipat, ens veiem màquines!!

Carles Lara ha dit...

XAVI: Sí, si que ho és jejeje. No cal que et compris les ulleres de veure encara jejeje. Sobre les alèrgies, tens raó. Cada any que sumem pitjor...

MARC: Aquesta setmana tocava aprofitar. La setmana pròxima sortiré a entrenar de tardes. Si t'animes ja saps