dilluns, 16 de març del 2009

El vent no està de la meva part. Feia un dia perfecte amb sol i caloreta. Després de recuperar-me d'un dur cap de setmana laboral dormint quasi 9h, he sortit a entrenar. En principi anava sol, però al final he quedat amb l'Albert i hem iniciat la sortida a les 11:30. Una hora abans no es mobia ni una sola fulla dels arbres. Ha estat començar a pedalar junts i el vent s'ha girat d'una manera agressiva i violenta. Fins i tot ens ha abofetejat un parell de cops durant el recorregut. A part d'això, sortida perfecta. A mi m'han sortit gairabé 100 km en 3 hores justes. Hem anat ràpid. Jo em trobava cansat físicament, per la feina, però be per anar en bici. L'Albert, després de fer quart a la marxa cicloturista de Parets, estava una mica més tocat. Tot i això, hem anat ràpid, bastant ràpid de fet. El primig a la porta de casa: 32.6 km/h. Es cert que hi hagut trams en els que el vent donava a favor, però també n'hi ha hagut daltres que la feinada era per avançar un sól quilòmetre.
Sobre el cap de setmana, ja es va veure que no vaig poder anar. La feina és la feina. He vist la classificació, i com era d'esperar, la bèstia Morales ha tornat a guanyar. Sembla que la gran majoria del personal ho tenia clar. L'enquesta que vaig posar no es va equivocar gaire. Tampoc en el pódium final. També he vist que només van acabar 18 corredors. Com és això? Van sortir pocs o va passar alguna cosa? Ja direu. En fi, a veure si a la pròxima cursa puc anar.

2 comentaris:

Joni Basso ha dit...

Osti Lara pues te perdiste un recital de caidas... Aparte de la curva de antes de meta, la rotonda grande estaba brillante, yo diria aceite...
2 ambulancias, colchones en la curvas, muy mobidito estubo el circuito. No te exagero diciendo que unos 30 ciclistas patinaron por el asfalto

Carles Lara ha dit...

Algo he leído por ahí...Uno de los afectados fuiste tu, no? En circuitos así no deberíamos ni salir, pero bueno a veces somos así de cabezotas.

Espero que no sea nada lo tuyo. Recupérate y a por todas de nuevo...

1 abrazo crack.