dimarts, 4 d’agost del 2009

WPFG 2009 - 5è dia a Canadà

Avui era el primer dia de competició als WPFG i volia estrenar-me de la millor manera possible, però no ha pogut ser. La prova d'avui era la de sprints. Funciona de la següent manera: sobre una recta, en aquest cas de 650 m, els corredors surten en grups de 6. Tots contra tots, es a dir que s'han de fer diverses mangues. Es puntua 7, 5, 3, 2 i 1 punt segons l'ordre d'arribada en els sprints. Una vegada finalitzades totes les sèries, els sis corredors amb més punts passen a la final on es disputaran les medalles en una única sèrie.


La primera sèrie m'ha enganxat bastant fred, a més, m'he equivocat amb els pinyons i he pecat de posar massa força perquè la recta picava amunt i feia vent de cara. No he pogut moure el 53x12 i només he pogut fer 3r de la sèrie, 3 punts. A la segona molt millor, ho en encertat be amb el pinyons i després d'esperar que arranqués el sprint he pogut anar remontant i he estat sobrepassat a la mateixa línia pel Victor, un corredor de Vigo, per tant segón i 5 punts més al sac. Semblava que la cosa volia canviar, però no, a la tercera sèrie ha vingut la devacle. Un corredor coreà que tenia al costat s'ha enganxat amb mi a la sortida i he hagut de posar peu a terra i tornar a arrencar. Els he pogut atrapar i esperar el sprint, però quan s'ha llençat no he pogut remuntar cap corredor i, per tant, no he pogut puntuar. Amb vuit punts no he pogut entrar a la final i he acabat 8è de la prova de sprints. La veritat és que el nivell ha pujat molt en aquesta modalitat reservada als sprinters. No només jo he tingut dificultats, sino altres corredors que a Adelaida havien guanyat amb facilitat no han pogut entrar a les final de les seves categories. Ciclistes de països amb molta tradició a la pista com Austràlia, Canadà, EEUU i Sudàfrica ens ho han posat força complicat. Homes com l'Armando Yanguas han entrat molt justos a la final o d'altres, com el català Carles Callarisa, no s'han pogut classificar per la ronda final. Demà una nova oportunitat a la prova de Criterium. Esperem que vagi molt millor.



2 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

Venga Carlos!
Mañana A por ellos !!!!
y sobre todo mucha suerte!
PD: Aquí en catalunya estamos totalmente descafeinados sin carreras para nuestra categoría

Carles Lara ha dit...

Muchas grácias por los ánimos!!! Ya lo se, de nuevo otro parón. Pero tranquilos que a finales de agosto arranca el tema de nuevo.

A tope!!!!!