dissabte, 31 d’octubre del 2009

Descans absolut i incertesa

Aquests darrers dies haureu vist que he tingut el blog una mica deixat. La veritat és que no he escrit res perquè no tenia res a explicar. Des de que vaig tornar de la Setmana Internacional de Mallorca no he tornat a pujar sobre la bici. No he fet res de res. Descans total i absolut. Enguany no tinc tantes ganes de fer el ciclocross com altres anys. No sé, no em ve tant de gust. Igual, conforme vagin passant els dies, m'animo i començo a entrenar un mica. Sóc cul de mal seient i, suposo, que no trigaré gaire en arrencar i començar a fer alguna cosa. Ja veurem. De moment dissabte pròxim es dona el tret de sortida a la temporada catalana de ciclocross amb la clàssica prova de Sant Joan Despí. Encara no sé si aniré o no, però si ho faig serà per passar la estona i no rovellar-me gaire. De fet, ni he tret la pols a la bici de CX. Si tinc temps aquesta setmana igual la trec una mica a passejar. Sobre la marxa aniré improvisant.

2 comentaris:

Ernesto ha dit...

vaya, entre todos me vais a dejar solo!!! jajaja
Venga, que las sesiones de barro van bien para la piel, y mañana al lado del llobregat incluso podemos tener sesión con algas!!! Y todo por el mismo precio, oiga!!
Saludos Carles!

Carles Lara ha dit...

Me alegro de que vuelvas a la carga Ernesto. Yo este año no tengo muchas ganas, la verdad. Ya he visto en la web de la catalana que corristeis 20. No está mal. A alguna iré, seguro.

Cuidate crack