diumenge, 4 d’octubre del 2009

S'apropa la temporada de Ciclocross


Encara per finalitzar la temporada de carretera i amb l'Operació Ensaïmada apunt de començar, ja tinc el cap en la propera temporada de Ciclocross. És una modalitat que enganxa. I aixó no m'ha passat només a mi, sino que molta gent que ho prova queda enganxat a aquest esport. Si la bici de carretera es dura, el ciclocross ho és molt més. Les proves són explosives, curtes, però molt intenses. La web de la federació ja avança un esboç del que serà la nova temporada 2009-2010. Aqui enganxo el fragment que publica la FCC:


"Tot i no estar assegurada al cent per cent, poc a poc es van tenint els primers esborranys de la que serà una nova temporada de ciclocross a Catalunya que en un mes donarà inici. Condicionats per les sortides de la selecció catalana, els membres de la comissió treballen en un calendari que arrencarà el 8 de novembre a Sant Joan Despí i s´ allargarà fins al tres de gener, incloent vuit curses, una setmana abans dels Campionats d´ Espanya, on els membres catalans acostumen a obtenir bons resultats.

Pre-calendari de la Copa Catalana de ciclocross 2009/10

8/11 Sant Joan Despí
15/11 Lleida
22/11 Torroella de Montgrí
29/11 Mataró
13/12 població per confirmar
20/12 Raïmat
27/12 Santa Coloma de Farners (Campionat de Catalunya)
03/01 població per confirmar"


D'altra banda, estava confirmat que el Campionat d'Espanya de Ciclocross es disputaria en terres valencianes. Concretament s'havia de celebrar al Parque de Cabecera a Mislata però, segons fonts de la Federació Valenciana i Espanyola, no es disputaran degut a l'alt cost de la prova, uns 68.000€. Hores d'ara s'està buscant un altre organitzador, però la cosa està complicada.