dimecres, 9 de desembre del 2009

Un dies tant, uns altres tant poc...

Ahir va ser un bon dia. Després d'una nova aturada d'una setmana vaig poder sortir en bici. I quina millor manera que fer-ho amb la grupeta del Baix. Tot i que en un principi vam començar vuit, finalment ens vam acabar juntant onze ciclistes. Entre ells alguns vells coneguts de la categoria MA30 que ara ja estan en MA40 com en José Madrigal i en Santi Alentorn. Altres, els habituals, Isra, Marc, Albert, etc...Al final van sortir 115 km en un terreny bastant trenca-cames i, ojito, a un promig de 32 km/h. Crec que en ma vida havia fet tants quilòmetres i tant ràpid a principis de desembre. La veritat és que vaig arribar a casa bastant tocat i justet de forces. No era per menys.


Avui també he sortit a entrenar. Si ahir no anva bé, avui pitjor encara. Encara resentit de la pallissa d'ahir, només he tingut forces i moral per fer 60 km. Tenia les cames bastant cremades del dia anterior.


La idea per demà és afegir-me a la grupeta. tocarà patir, ja que volen fer 4 hores. No estic bé però, sortiré i a veure fins on arribo.