dimecres, 1 de setembre del 2010

Cites pel cap de setmana

Aquest cap de setmana tenim doble cita amb la competició. Les dues curses programades per la categoria es disputaran en circuit urbà.
DISSABTE 04
Circuit urbà de 3,5 km per volta dissabte a la tarda a Palafrugell. Si es fa el recorregut de cada any es tracta d'un circuit bastant bó. Es disputa a l'autovia de Palafrugell i consta de dues rectes, una en cada sentit, molt amples i ben asfaltades. Només hi ha alguna rotonda al mig de les rectes però que no representen cap perill. El desnivell és poca cosa, però una mica en te.
DIUMENGE 05
Cita matinal a la ciutat tarragonina de Torredembarra també en circuit urbà. D'aquest no puc aportar cap dada ja que no he disputat mai aquesta prova. Segons la informació que hi consta al web de la federació es disputarà sobre 50 voltes al circuit, uns 70 km en total.
Per continuar amb la meva ratxa de "bona sort" aquest cap de setmana no podrè ser-hi a cap de les dues proves. De nou toca treballar. Aquest any estic tenint mala pota amb les dates. Quan hi ha cursa treballo i quan tinc festa no n'hi ha. Mala sort!