dijous, 23 de setembre del 2010

El 7 de novembre comença el CX

Segons nota publicada a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme, el dia 7 de novembre de 2010 es donarà inici a una nova edició de la Copa Catalana de Cicrocross (CX). Tot i que encara no s'ha fet públic el calendari de les curses que composaran la Xallenge, sí que està confirmat que la primera es disputarà a la població de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). La resta de proves es publicaran més endavant. Així mateix, la FCC, ha penjat un comunicat on s'informa als corredors que vulguin o hagin de canviar de categoria per aquesta modalitat dels pasos a seguir.

De moment, tal i com ha anat la temporada de carretera, no em plantejo si aquesta temporada em deixaré caure per alguna cursa. El que sí que vull és animar a tothom a provar aquesta disciplina del nostre esport tant desconeguda. Sincerament, és una modalitat que enganxa a la primera i, tot i que es pateix moltíssim, és d'alló més divertit. Sinó que li preguntin a qualsevol que hagi participat en alguna cursa de CX!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Carles,
Que m'ho preguntin a mi, que ho vaig tastar i estic impacient de tornar-hi. A veure si t'animes i participes en bastants.
Salut!

JMBorràs Jr ha dit...

Ei Carles, per poder correr CX es valida la llicencia de Ma30 de carretera o es requereix alguna d´especifica?

Merci!
Joan Manel

Carles Lara ha dit...

JOAKI: A mi em va passar el mateix. Vaig anar a una cursa per "provar-ho" i vaig acabar fent dues temporades seguides jejeej. A veure si puc anar-hi!!!

JM: És la mateix llicència fins el 31/12/10. A partir d'aquesta data ja demanen la de 2011. Has de tenir en compte que si canvies de categoria l'any 2011 ja has de correr amb la categoria superior.