dilluns, 9 de maig del 2011

Campionat d'Espanya de P&B

Divendres i dissabte a la tarda es celebrarà a la població tarragonina de La Pineda-Salou una nova edició del Campionat d'Espanya de Policies i Bombers. Enguany s'arriba a la vuitena edició d'aquesta cursa que organitza el Club Esportiu Mossos d'Esquadra i que s'ha convertit en un clàssic dintre el col·lectiu dels professionals de les emergències.

Com ja és habitual el campionat consta de dues proves independents. La primera que es celebrarà en la modalitat CRI d'uns 11 km i, la segona, en ruta sobre un recorregut de 88 km. Respecte a la primera es tracta d'un traçat bastant pla amb algun petit repetxó d'escasos 300 m. En la segona caldrà superar com a punt crític de la carrera el port de La Teixeta. Són els mateixos recorreguts que l'any passat. Podeu consultar tota la informació als links en color blau.

Tot i estar a anys llums de tenir un moment de forma simplement adequat, aniré a participar-hi. Només porto dues setmanes agafant la bici regularment però m'he marcat dos objectius, un per cada prova. A la CRI intentar fer el recorregut empleant només un minut més que l'any passat. D'aquesta manera crec que podria acabar entre els 20-22 primers. A la ruta, ajudar en el que pugui als companys d'equip ja que tenim gent per disputar la cursa amb garanties de guanyar-la. De fet no tinc ni la seguretat de si podré acabar-la.