dimarts, 17 de juny del 2008

Una de calç i una de sorra

Quin gran Campionat d'Europa de Marathon BTT que ha fet l'Isra (Massi) defensant el colors de la selecció espanyola a Alemanya. Va sortir sobre el lloc 30-35 de la parrilla inicial per acabar en una meritòria 9ª possició. Segons m'ha explicat, ja de sortida hi havia una forta pujada, part de la qual s'havia de fer a peu degut a la gran quantitat de fang que hi havia. En aquest punt ja es va fer una selecció d'uns 15 corredors. Aquest grup, amb el pas dels quilòmetres, es va anar trencant en formacions de 3-5 ciclistes. Sembla ser que en tram final de la prova va acusar una mica l'esforç i va cedir alguna possició, però de totes maneres una 9è lloc és un resultat molt bo. Felicitats Isra, ets un crack!!! Ara, a per el mundial...
Pel que a mi respecta, ahir dia fatídic. Ha tornat el dolor al genoll, però és un dolor molt estrany, perquè el localitzo en una part diferent, més baixa, i és una d'una altra mena. No és la mateixa sensació que la tendinitis, sinó que és un dolor diferent, més agud. És com si tingués l'articulació pinçada. Ahi vaig haver de trucar perque em vinguèssin a buscar perquè no podia ni tornar a casa. Avui descansaré i a veure que passa demà. Una pena, perque em començava a trovar mooooolt be de forma.