diumenge, 26 d’octubre del 2008

Avui Diada Ciclista Montserratina. És ja un clàssics de clàssics. Cada any, en finalitzar la temporada, mil·lers de ciclistes s'apleguen per fer la pujada a Montserrat. Molts equips i grups ciclistes pujen a l'abadia per què el seu banderí sigui beneït. D'altres simplement pujem perquè ens agrada l'ambient i perquè et trobes amb gent que feia temps que no veies. Aquest any moltes cares conegudes al cim de Montserrat: Santi Molina, Adolf García, Sergi Mingote, Albert Balbís, entre d'altres. També molts ciclistes anònims que fan la pujada com poden. D'altres com l'Isra Nuñez, puja una mica més sobrat com es veu en aquest vídeo...


2 comentaris:

Ernesto ha dit...

queeeeeeee cabron!!
cómo sube!! en el CX de Sant Boi del año pasado puse 2 tablones después de la serie de terraplenes para obligar a subir a pata la cuesta. Llegó él y, cual cabra de monte, llegó a los tablones (que estaban en subida) y sin bajarse de la bici los pasó. Con un par!
Me habría gustado ir a la Montserratina, pero ya me cuesta subirme a la bici...

Carles Lara ha dit...

Es que hay quien tiene una habilidad natural para estas cosas...Què tal tu de lo tuyo??? Mejor??? Nos vemos en Raïmat????