diumenge, 19 d’octubre del 2008

El dia amenaçava aigua. Hi havia uns núvols que feien por, però després d'una nova tirada de dies sense fer cap quilòmetre de profit, avui tocava arriscar-se a sortir a entrenar una mica. Així que impermeable a la butxaca i a la carretera a fer cames. Quan portava ja la meitat dels deures fets m'he creuat amb el Jordi, el Dani i part de la grupeta d'Olesa, així que mitja volta i a rodar en companyia, que sempre és millor que sol. Els quilòmetres sempre donen temps per conversar. I entre conversa i conversa resulta que, en Siscu, un dels components de la grupeta i jo haviem competit junts quan èrem juvenils. De seguida han sortit a la llum antigues batalletes i anècdotes de fa anys, molts anys. Sempre és una alegria tornar a la nostàlgia d'èpoques anteriors. I és en aquests moments de record quan t'adones que ja tens un edat jejejeje. Però ben mirat, tampoc estem tant malament, n'hi ha de pitjors jejeje. Finalment, 3 hores de bici que espero que m'ajudin a mantenir una mica el fons físic que aquestes dues darreres setmanes havia perdut. Ja només queden menys de dues setmanes per que la temporada de CX doni el tret de sortida.


2 comentaris:

Albert ha dit...

Hola Carles,

Xafardejant per internet he trobat aquest blog i pel nom algo recordava... i la meva pregunta és si tu vas còrrer l'any 2004 l'Escalada al Loreto??? Em sembla que eres el que va quedar 2n. per culpa meva, que et vaig guanyar per pocs segons. (Albert Giol)

Bueno si és així encantat de trobar-te pel món dels blogs i segueix disfrutant de la bici!!!

Sort per aquesta pròxima temporada!!!

Carles Lara ha dit...

Hola Albert, doncs si que era jo. Em vas aiguar la festa per poc jejeje. Jo també me n'alegro de que hagis entrat al meu blog. Està a la teva disposició pel que vulguis aportar.

Gracies i ens veiem per aquí!!!!

Cuida't