diumenge, 21 de desembre del 2008

De nou medalla de xocolata!!!!

Vaja sorpresa que m'he trobat avui. Desprès del paron de curses que porto, del poc entrenament i del cansament acumulat per temes laborals, avui la cursa de Mataró ha anat força be. Un quart lloc que em sap a glòria. En tres curses disputades aquesta temporada ja porto dues medalles de xocolata.
De sortida fatal, com sempre. No hi havia manera de calar el peu en el pedal. He estat com més de 300m per poder fer-ho. Finalment, quan ho he aconseguit he intentat avançar el màxim nombre de corredors possibles. Ja abans d'arribar al tram dels primers taulons anava entre la 8-10 possició. Tots agrupats i molt estirats. En Miki Bort ja havia agafat el cap de cursa i tot es començava a tensar de valent. En aquell moment en Gustavo l'empaitava pel darrera. Quin parell!!!! Van dos punts per sobre de tothom. De sobte veig que en Gustavo té un problema amb la seva màquina i l'avanço a l'alçada el terraplè que es fei a peu (be, quasi tots ho fèiem). En pocs metres ja m'havia tornat a passar i m'havia deixat de roda. A partir d'aquí he perdut de vista als dos i m'he centrat en el meu grupet, que s'ha estirat tant que ens hem quedat en Franco, en Tatché i jo. Aquesta ha estat la constant durant tota la cursa. En Franco i en Pep Tatché turnant-se al cap del grup i jo patint de valent per poder aguantar a roda. A la darrera volta he passat a en Pep perquè he notat que baixava força el ritme i en Franco començava a marxar de tots dos. Aquests metres que ha agafat desprès de sortir del terraplé han estat suficients per donar-li la tercera plaça. Ha arribat a pocs segons meus i jo, alhora, a pocs d'en Pep. De veritat que m'ha sapigut greu passar a en Pep desprès d'anar tota la cursa a la seva roda, però es que en Franco marxava i era la única opció per agafar-ho. Pep ho sento!!! Destacar avui l'execel·lent partipació en MA30. Molts corredors. Es nota que aquesta modalitat es va consolidant. I es que el qui ho prova una sola vegada està perdut...

1.- No, no és la parrilla de sortida, és la penya MA30 escalfant en els corrons.2.- Aquí tots amics, tranquils, relaxats i ji-ji ja-ja. Als pocs minuts ja no hi ha amics jejeje3.- Els dos ESTEVE (ESTIVIS) que hem participal avui. David, et trobem a faltar!!!!!4.- Sortida de la parrilla MA30. Bona participació. Foto del Masai (Xavi Novell)


5.- Tònica de la cursa. Perseguint en Pep Tatché al terraplé. Foto Masai (Xavi Novell)

2 comentaris:

Pep Tatché ha dit...

Un plaer cedir posicions a un súper classe com tu. A la propera ja miraré de no deixar-me avançar! ;)

Carles Lara ha dit...

Tu si q tens classe. El que em va costar nomès aguantar-te roda...pufff!!!!!