dissabte, 6 de desembre del 2008

Espectacular grupeta la d'aquest matí. Més de 20 ciclistes que ens hem aplegat a les 10 a Martorell per fer una volta d'uns 120 km. Entre ells moltes cares conegudes del mon màster 30 i 40 com en Toni Tirado, Óscar Álvarez, Miquel Cherino, Jose Madrigal, Santi Alentorn, Pedro Soler, José Sánchez i Jordi González. D'altres del mon èlit com l'Isra Núñez, Jonathan, Albertillo, Óscar, Blai... I altres coneguts que, tot i que no competeixen, ens acompanyen sovint en els entrenaments com el Santi Montaña, Luís, Marc, Dani, etc... (Perdoneu tots aquells que no he mencionat, però no recordo tots els noms).
Finalment a mi m'han sortit 124 km a un promig de 32,5 en un recorregut en el que es poden diferenciar dues part. Una primera molt fàcil per anar escalfant, fins a peu de les Costes de Garraf i una segona, més trecacames, amb continues pujades i baixades recorrent poblacions com Sitges, Olèrdola, Vilafranca de Penedès, Sant Sadurní d'Anoia fins Martorell.
Les sensacions avui res a veure amb les de setmanes anteriors. Sembla que vaig agafant una mica l'ona de la continuïtat en els entrenaments. Avui ja m'he trobat força be. No he tret el 53 ni un sol moment. Bon indicador sense cap mena de dubte. Encara que tots els que em coneixeu una mica ja sabeu que no el trec mai jejeje.
Demà, si el temps i els treballs domèstics m'ho permeten, intentaré sortir de nou per completar una setmana de bon entrenament.

1.- Abans de sortir. Li he comentat al Santi Montaña que per la propera que faci uns dorsals i els vengui a 2€ jejejeje

2.- Primers quilòmetres del dia. Encara feia fresqueta. L'Isra, com quasi sempre, marcant el ritme de la grupeta

3.- Els homes del CECOC. Equip molt ben representat aquí amb en Jose, Miquel i Toni Tirado.

4.- Els GRIMALDO també amb una representació de luxe amb en Santi, Pedro, Madrigal i Jordi.

5.- Els ESTEVE que també hi èrem. Aquí amb l'Óscar que està molt atacat per un virus que se li ha encomanat aquest hivern i que es diu CX. Em sembla que no te cura. Ho sento Óscar!!!!

6.- Jordi, no pongas esa cara que te he pillado con la boca llena jejeje. Hoy es como si hubieses entrenado el doble de km, lo digo por la rueda frenada jejeje

7.- No, no és la sortida d'una cursa. És el reagrupament desprès de pujar les Costes de Garraf. L'Óscar del ILERDA havia punxat roda.



8.- Grupeta a l'alçada d'Olèrdola. Agafàvem un carril sencer de la carretera. Com els vells temps...

7 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

HOla Carles!
Lo pase genial en compañia de la grupeta de Martorell, mucho nivel!.
Voy a repetir más sábados, lástima que el nuevo horario de tu trabajo te va impedir salir algunos sábados, y los que tengas libres si hay CX me imagino que ya sé lo que te tocará, correr con la rueda ancha y disfrutar como un "niño".
venga nos vemos pronto!

Ernesto ha dit...

joer! vaya grupo chulo! da gusto ver la carretera abarrotada. Venga, nos vemos!

Carles Lara ha dit...

CETONIC: Me alegro un montón de que vinieras y de que disfrutaras. Fue un bonito recorrido y en buena compañia. Ya sabes, a repetir!!!!

ERNESTO: La pròxima te pego el toque y te subes al carro al paso por Sant Boi jejeje. ¿Te hace?

Ernesto ha dit...

Ey Carles! estoy fatal, hoy por fin he podido salir a rodar, 52 kms planiiiiitos con la de CX. No estoy para pasar las Costas :-))) Pero engancharme de Martorell hasta Pie de Costas, sin duda!

XAVI NOVELL ha dit...

DIUMENGE CX A SANTA COLOMA? ens i veïem doncs, però jo a tribuna.

salut a dojo.

jordimasfepesa ha dit...

ei lara!! quina enveja em feu!! quina grupeta!!! mola molt!! a disfrutar!!!

Trueno ha dit...

vaya gruppetta, q wapo!!