dijous, 4 de desembre del 2008

Per fi aquesta tarda he estrenat el nou quadre FOCUS. Ho tenia a casa montat des de divendres passat, però aquesta setmana m'he dedicat més a entrenar amb la bici de carretera. La veritat és que em venia més de gust l'asfalt. Tot i això, finalment, aquesta tarda he sortit a provar la nova bici. Be, de fet l'únic nou és el quadre, perquè la resta de components són els mateixos que portava amb l'antic. I de seguida que m'he pujat a la bici i he començat a fer de les meves he notat reaccions molt diferents a les que ja estava acostumat. Aquesta màquina la domino molt millor. És més àgil en els terrenys lents, sobretot quan enllaçes algun tram amb eses o fas zitzagueigs entre arbres. També he notat que frena molt més que l'altra. Això té una fàcil explicació: l'antiga venia muntada amb frens cantilever i aquesta amb el sistema V-Brake. A l'hora de carregar-la també és més còmoda. I la veritat, no m'explico tenir sensacions tant diferents si, al cap i a la fi, és el mateix model de quadre. Només que el que portava era el de la temporada 2007-08 i aquest és el de l'actual. En fi, que me n'alegro que el canvi (encara que forçat) hagi estat positiu. Ara només em queda poder estrenarla en competició algun dia, perquè amb el ritme que porto enguany, la cosa està complicada...

4 comentaris:

Ernesto ha dit...

Este ha sido el primer paso para volver a correr. Yo creo que las sensaciones que has tenido venían de las ganas que tenías de estrenar bici :-))

XAVI NOVELL ha dit...

un dels millors moments que tenim els ciclistes es quan pujem per primer cop en una bici nova. a disfrutar-la doncs , i ara molt de gas sobre d'ella xavalote, que segur que l'hi foteras tralla.

records !

Carles Lara ha dit...

ERNESTO: Eso espero, a ver si me puedo dejar caer otra vez por las campas del CX que ya hay ganas...

XAVI: Ho intentarem Xavi, ho intentarem jejeje.

Pep Tatché ha dit...

Quins plats has muntat al final??

me n'alegro per tu del canvi i de que ja tinguis bici de CX!!