dimecres, 31 de desembre del 2008

Balanç del 2008

Últim dia de l'any. Com ja es habitual per aquestes dates toca fer balanç de l'any que finalitza i designar els propòsits pel nou que entra. Per començar vull dir que el 2008 ha estat un any excel·lent en l'àmbit personal i laboral. Respecte al camp esportiu ha estat un any bastant bo, però ni de bon troç com altres anteriors. La temporada de carretera va iniciar-se amb bones sensacions i de la millor manera possible, amb una victòria a la primera prova de Copa Catalana, la que es va disputar a Figueres. També vaig fer segón absolut a la prova social que es va fer a la població gironina de Calonge. Durant la primera part de la temporada els resultats van ser bastant bons, fent en totes les curses entre els 10 primers. A l'abril va canviar la bona ratxa en patir una caiguda en una prova i que em va tenir dos mesos amb una forta tendinits al genoll. Aquesta lessió no em va permetre disputar un bon nombre de curses a bon nivell. Vaig disputar la meva prova favorita, el campionat de Catalunya de contrarrellotge, a un 40% del meu nivell i tot i així vaig obtenir un quart lloc. Cap el juny em vaig recuperar i vaig fer un bon Campionat d'Europa de Policies i Bombers, on vaig obtenir 2 medalles (crono i ruta). Al juliol un paper digne al Campionat d'España Màster on vaig finalitzar l'últim en punxar a 8 km de meta quan anava en el grux del pilot. Fins al final de temporada vaig vestir el maiot groc de líder de la general de la Copa Catalana durant 5 jornades, general en la que finalment vaig acabar segón classificat. La tempora de CX va començar a l'octubre i ho va fer bastant be, amb un 4rt lloc a Raïmat. Per diverses circumstàncies no he pogut disputar gaires proves de CX, però segur que a la última hi seré.

L'any vinent és una incògnita degut a factors personals, així que no vull avançar objectius ni aventurar resultats ja que serà el mateix temps i les situacions personals les que vagin marcant el ritme de la temporada.

Algunes imatges de la temporada 2008 de carretera, BON ANY 2009 A TOTHOM!!!!1

1.- Campionat d'Espanya Màster a Murcia (Juliol 2008)

2.- Pujant les dures rampes de Vallter 2000 (Agost 2008)

3.- Defensant el liderat de la Copa Catalana a Vidreres (Setembre 2008)


4.- Amb en David Sánchez, que va guanyar les metes volants (Agost 2008)

5.- El pitjor moment de tota la temporada (Abril 2008)

3 comentaris:

Joni Basso ha dit...

Eyyy Carlos feliz año nuevo y disfruta esos momentos de mayot amarillo de la temporada pasada pq este año solo lo van a llevar corredores del Cecoc de principio a fin jaja.
Nos vemossss

XAVI NOVELL ha dit...

ets un maasai , bon any company i molta salut a tota la famili que de segur aquest 2009 serà ùnic ...


gassssssssssssss

Carles Lara ha dit...

JONNI: Igualmente para ti crack. Este año no me vereis de amarillo o eso espero...Es todo vuestro jejeje. 1 abrazo y feliz año

XAVI: Jo et desitjo el mateix per tu. Molta salut i a tope neeeeeng!!!