dissabte, 1 d’agost del 2009

WPFG 2009 - 2n dia a Canadà

El segón dia va servir per anar al Centre de Convencions de Vancouver per tal de fer el cheking al jocs. Excel·lent organització per part dels canadencs. Res a veure amb el "pollastre" que es va muntar a Austràlia per treure les acreditacions. Recordo que vaig perdre tot un dia al centre de convencions per fer-ho. Aqui va ser qüestió de minuts. Una vegada acreditat em vaig adreçar a buscar la informació sobre les proves de ciclisme. Els rotòmetres i perfils indiquen que totes les curses tenen desnivells. De totes maneres jo soc dels que no em refio gaire dels perfils, moltes vegades enganyen.


1.- Vista del "Vanvouver Convention Center"

A les 6 de la tarda s'iniciava la ceremònia inagural dels WPGD. Es va celebrar al General Motors Place, que és l'estadi on juguen els Canucks de Vancouver, l'equip d'hoquei gel de la ciutat. Espectacular, com sempre, la cerimònia. Es va iniciar amb la ja tradicional desfilada d'atletes, per continuar amb els parlaments de les autoritats. Després d'encendre el pebeter es va fer un emotiu homenatge a tots els companys (policies i bombers) que han perdut la seva vida ajudant als altres. Desprès actuacions musicals en directe. En aquests jocs participem 10.490 competidors representant 56 països diferents. Enguany, com passa habitualment, la delegació més gran és la local, la canadenca, amb més de 5000 participants. La segona la d'EEUU, i la tercera, com sempre, l'espanyola.



2.- Vista interior del GM Place de Vancouver abans de la inaguració.



3.- Vista exterior deel GM Place amb el skyline al fons

En el plans d'avui ja entra la bici. La idea és buscar els llocs on he de competir els propers dies i aprofitar per rodar, que ja porto de nou tres dies sense pujar-me.

2 comentaris:

Joni Basso ha dit...

Ey tio muxa suerte y a dejar el pabellon bien alto

Carles Lara ha dit...

Muchas gracias Joni!!!!! Ahí estaremos intentándolo. Ya sabes que yo soy un poco como tu, probar se prueba siempre jejejeje

Un abrazo!!!