divendres, 7 d’agost del 2009

WPFG 2009 - 8è dia a Canadà

Matí enubulat i bastant fresc. Avui la temperatura no ha pujat més dels 20ºC durant tot el dia. A les 6:30 del matí hora local sonava el despertador. El cansament ja es comença a notar després de les pallises dels dies anteriors. La cronoescalda d'avui es feia al Mount Seymour Provincial Park, que és una de les tantes muntanyes a apenes 15 km del centre de Vancouver que sobrepassa els 1000m d'altitud. La prova constava de només 3 km, però era bastant dura. La pendent mitja durant tota l'escalada era del 8,5 %, amb rampes màximes que arribaven fins el 10%. No era una carretera revirada, sino més aviat al contrari, tot rectes. Una pujada d'aquelles que visualment enganya, que sembla que no puja gaire però que la gravetat fa la seva feina. En arribar he fet una ascensió per comprovar la duresa del traçat. Amb aquesta ja n'he tingut prou. He escalfat per la part inferior i a esperar el meu moment de sortir, a les 9:39. De nou darrera de dos corredors dels EEUU. He sortit be i amb pinyons alts per agafar una bona cadència ràpidament. La major part de la pujada amb 39x21 i jugant amb el 23 als trams més exigents. El temps invertit 9'59'' a un promig de 18,5 km/h. En aquell moment el millor temps, 4 segons per davant del belga Thierry Debilde, el guanyador ahir de la CRI. L'alegria no ha durat gaire, ja que poc després he estat superat per dos corredors. Finalment medalla de bronze darrera del bomber australià de Melbourne Ciaran Jones (9'28'') i del bomber espanyol de León Ramón Garcia (9'49''). Molt bon resultat en una dura i exigent prova en la qual no sóc especialista i que fa augmentar el meu compte personal de medalles a tres.

1.- Part final de la pujada. Sota l'arc la línia d'arribada en la Mount Seymour Road.

2.- Pódium de la categoria Sènior B.


Demà la prova reina de ciclisme, la de ruta. Es fa en un circuit a South Surrey bastant trecacames de 9,8 km per volta, al qual li donarem 7 girs per completar un total de 70 km. La sortida serà a les 12:30 conjuntament amb les categories Open, Sènior A i Sènior B.

Finalment, vull destacar els excel·lents resultats obtinguts avui pels corredors catalans, ja que l'Albert Canteny (Bomber de Barcelona) ha obtingut la medalla de plata en categoria Open, el mateix metall que en Carles Callarisa (Bomber de la Generalitat).

3.- Els tres catalans participants hem obtingut el nostre premi.

4.- Un petit homenatge als bombers que van morir fa pocs dies intentant sofocar l'incendi forestal als Ports. Descansin en pau.

4 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

k guay!! Felicitats Trope! gas a la burra , i records a l'Albert que està ja fet un fenomeno.

* TEAM CATALÀ a TOPE *

marc ha dit...

Allà on aneu sempre llepeu alguna cosa. Acabeu de disfrutar el que us queda. Ens veiem a la tornada.

TONI TIRADO ha dit...

Bueno, bueno, bueno pero si vais a necesitar facturar en el avión una maleta de más, solo para los trofeos conseguidos.
Felicidades de nuevo, suerte, pero si no la necesitas Carlos!
Bueno mañana a disfrutar!!

Carles Lara ha dit...

Gràcies a tots pels ànims. La veritat és que cada any que passa aquesta competició puja de nivell jejeje. Sort que ningú entrena jejeje....