dissabte, 8 d’agost del 2009

WPFG 2009 - 9è dia a Canadà

Ja està. Amb la cursa en ruta que s'ha celebrat aquest matí finalitza la meva participació als WPFG'09. La prova d'avui era la de fons en carretera sobre un traçat de 9,7 per volta al que se li havien de donat 7 voltes, es a dir, quasi 70 km en total. Dia bastant fred, casi de tardor. En ple mes d'agost i corrent amb els manguitos posats. La sortida s'ha donat a les 12:30 hores i em sortit tres categories juntes: open, sènior A i sènior B. En total uns 90 corredors. Ha estat una cursa molt estranya, amb un ritme bastant fluix i irregular, amb tirons forts i parons importants. S'havien de pujar dos repetxons. Els dos molt curts, d'apenes 200m, però bastant durs. El control entre els corredors ha estat la tònica de la cursa. Els cinc o sis favorits de la categoria sènior B ens em controlat fins a la sacietat. Thierry Debilde (Bèlgica), Víctor Rodriguez (España), Ramón García (España), Charles Solomon (Sudàfrica), Ciaran Jones (Austràlia) i jo, anàvem els 6 de la mà junts a tota arreu. En el moment que un es movia la resta sortia darrera. Finalment arribada al sprint, i el més ràpid, com era d'esperar el belga. Segón s'ha colat el canadenc Richard Dagenais de la Policia d'Ontario, i jo tercer, superant in extremis sobre la mateixa línia d'arribada al Víctor Rodriguez. També cal destacar que els altres catalans, en Carlos Callarisa i l'Albert Cantenys han obtingut de nou medalla, de plata i bronze respetivament. De nou el "Catalunya Team" ha fet una bona feina jejeje.
Amb aquesta prova acaba la meva participació als WPFG'09 de Vancouver. Alguns em volien liar per participar demà al triathló per equips, però no, ja n'he tingut prou amb cinc dies seguits de competició. Ara toca descansar uns dies.


1.- Sortida de la prova amb uns 90 corredors entre les tres les categories. Dia tapat i fred.



2.- El pòdim sènior B. Crec que el nen del Thierry volia el xupe de la meva nena jejejeje



3.-L'Albert amb la seva segona medalla als WPFG, acompanyat de l'italià i el canadenc. Excel·lent cursa la que ha fet.
4.-Molt bon balanç dels WPFG. Quatre medalles en total: 1 or i 3 bronzes.

4 comentaris:

David Sánchez ha dit...

Si señor!!! esta es una de tus mejores fotos.

Muchas felicidades Carlos.

Saludos

FRANK JIMENEZ ha dit...

Enhorabona Carles per la collita.
Records de BCN

Carles Lara ha dit...

Ahí estamos David jejeje luciendo el chupe de la niña!!!!

Frank i Montse us hem trobat a faltar molt per aquí. Records dels meus compis d'habitació el Santi i el Paco jejejeje. Cuideu-vos molt!!!

TONI TIRADO ha dit...

Bravo bravissimo!!
Bonita manera de celebra tu paternidad!
Nos vemos en septiembre!!!!!!!!