dilluns, 28 de setembre del 2009

Crònica cursa de El Prat de Llobregat

Emotiva cursa la que es va disputar ahir a El Prat. Era la darrera prova putuable del calendari de Copa Catalana d'aquest any, però que va servir com a comiat i homenatge al nostre amic i company Xavi Novell. Aquest fet va propiciar una alta participació de corredors que volien dir el seu adeu al nostre amic. Abans de començar la carrera, un minut de silenci en la seva memòria i unes paraules de la presidenta de la Federació Catalana i del president de la comissió sènior-màster30. La seva germana, la Sara, va rebre en nom de la familia un ram de flors i un maiot de la selecció catalana. El gest més emotiu el va protagonitzar en Sergi Mingote, que també va fer la seva aportació a la familia del Xavi. Va lliurar una de les botes amb les que va trepitjar el cim de l'Everest, el lloc més proper al cel, lloc on descansa de ben segur el Gran Massai. Altres corredors com en Patiño, en Medina i en Raül Cruz, entre d'altres, van fer el seu homenatge personal portant maiots amb el seu nom i inscripcions en la seva memòria.

En la vessant esportiva exhibició de l'equip Munt Bikes amb un Albert Banyeres intractable en els sprints puntuables i un Juan Carlos Medina que també va arreplegar un bon grapat de punts fruit de la seva combativitat. Els dos van copar la part més alta del pòdium fent primer i segon respectivament. El tercer en discòria, en Raül Martínez (Bicis Esteve), que va batallar mà a mà amb l'Albert pels sprints puntuables. Finalment va acabar tercer. En José Maria Benítez (Cecoc) va ser quart i primer sènior. Jo, finalment, vaig aconseguir una cinquena plaça amb només 7 punts, molt lluny de la lluita pels primers llocs de la general.

La nota negativa, la caiguda del corredor David Fernández (Andorra) que, tal i com diem nosaltres, planxa i pintura. Ànims i recupera't.
Per finalitzar només dir que: Xavi, et vam trobar a faltar!!!!!!!