dissabte, 12 de maig del 2012

Agafant color o, millor dit, bicolor

Aquest matí he pogut fer 90 km més que s'acumulen a aquesta setmana. Tot i sortir bastant d'hora ja es veia a venir que el dia seria assolejat i calurós. Com és habitual els caps de setmana, l'únic que té capacitat per matinar és el JM Borràs. Hem fet pràcticament tot l'entrenament junts i, desprès d'acomiadar-nos, he continuat una mica més per intentar arribar a les tres hores de bici.

Les sensacions avui eren de bastant cansament, tant físic com muscular. Durant bastants mesos he tingut el pulsòmetre inoperatiu però avui l'he recuperat. Les pulsacions no pujaven gaire aquest matí. No he passat de 177 pulsacions de màxima i això és quedar-me bastant curt. Normalment pujo bastant més. Suposo que serà de cansament acumulat per no dormir massa hores.

Finalment 2h55' de bici per fer 90 km a un promig 30,7 km/h i amb un acumulat de 1300 m. Com a resum molt bona sortida per acumular una mica de fons ja que vaig bastant curt. També ha servit per començar a definir les ratlles del moreno habitual de cada any.