dijous, 10 de maig del 2012

Doble sessió: matí i tarda

Avui m'ho he montat genial i he fet una cosa que feia molts anys que no estava al meu abast. He completat una doble sessió de bici. Ahir quan tornava de la feina se'm va ocòrrer que al dia següent podria anar i tornar a treballar en bici. La idea era genial i per temps era factible. Així que, dit i fet.

De casa meva al meu lloc de treball hi ha per autopista uns 33 km. Per carreteres convencionals el quilometratge s'allarga fins els 38. A les 6:30 del matí despertador i a les 7:00 a la carretera amb la bici. A aquesta hora la llum solar ja és prou bona i garanteix una visibilitat òptima. Bona temperatura per ser l'hora que era i a pedalar. Com que disposava d'un parell d'hores i la distància equivalia a una hora i quart aproximadament he decidit ampliar la ruta per completar les dues hores. En aquest temps he pogut fer 62 km amb un desnivell de prop de 700 m.

En acabar la jornada, ja de tarda, cap a casa. I com no podia ser d'una manera de nou en bici. En aquesta ocasió bastant més directe. El vent picava bastant favorable i això s'ha notat amb el promig en finalitzar: 34 km/h amb 450 m de desnivell. 

En definitiva, 62 km (2 hores) pel matí i 41 km (1h10'). Es a dir, 100 km en poc en 3h10'. Genial. Tant de bó pogués fer-ho més sovint. De moment, com diu la dita, "que me quiten lo bailao".