dimarts, 19 de juny del 2012

Crònica Campionat de Catalunya Ruta

Simplement fatal. La pitjor cursa de tota la temporada tant en el resultat com en les sensacions. Mentre escalfavem abans de sortir ja li vaig dir al JM Olivés que avui no seria el meu dia, que notava les cames com pals de fusta. Aquella setmana només vaig poder fer un dia de bici, una única sessió el dijous de 55 km. 

Efectivament, de sortida ja anava fatal, amb les cames inflades. A nivell de cardio, pulsacions, responia molt bé (175 ppm mitjana i 190 ppm de màxima), però muscularment no n'hi havia res a fer. Em conec prou bé com per saber que quan estic així no milloro i la cosa acaba amb "rampes" a la musculatura. 

Al primer repetxó de la primera volta vaig patir molt. Tant que vaig pensar "com anem a aquest ritme cada volta no acabo". Cada repetxó era un infern. Cada pujada un drama. La gent anava marxant mica en mica i jo no podia ni provar-ho. Més val morir atacant que viure a roda??? però si ja estava mort abans de sortir!!!

A la segona volta, al pas per Cartellà, va arrencar el meu company d'equip, l'Olivés. Va sortir amb força i va voler jugar-se-la de lluny. Valent, vaig pensar, molt valent. La jugada li va sortir rodona. El personal va anar marxant i es van ajuntar davant un grupet que va arribar a meta. Aquest grup es va jugar la victoria final. Al final guanyador un valent JM Olivés que va tenir premi al seu esforç. Enhorabona crack!!!! Un campionat de Catalunya molt selectiu que has guanyat a "lo grande". Enhorabona!!!

Jo anava aguantant com podia, patint en cada pujada i desitjant que acabés el més aviat possible aquella cursa. Al final vaig intentar ficar-me a l'esprint i tot amb resultat bastant mediocre. 

En fi, una cursa per oblidar. Ara toca pensar en la propera, la de diumenge pròxim. De moment la cosa no pinta massa bé aquesta setmana tampoc. Avui ja som dimarts i encara no he pogut ni tocar la bici. Demà ja veurem. Dijous molt difícil i divendres qui sap. La feina, la familia, la universitat, la bici....pufff massa coses per fer i massa poques hores al dia. Quan inventaran els dies amb 36 hores???

Enhorabona a tots els campions de Catalunya en totes les categories i a tots aquells que vau trepitjant podium!!! Diumenge més...espero...

2 comentaris:

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Hola Carles, suficient fas amb el poc entrenament que dius que fas a poder arribar, i no despenjat. Ets un fenomen, si jo entrenés tan poc, estaria venut.
Ens veiem campió.

Carles Lara ha dit...

Moltes gràcies Mengüi, el que poso és el que faig. Ni trec ni afegeixo. Tant de bó poguès fer-ne una mica més.

Enhorabona pel teu doblet, ets un crack!!!