diumenge, 10 de juny del 2012

Crònica Cursa El Prat (Sunyol Armengol)

Desprès de la CRI d'ahir, avui tocava canviar el xip per tornar a les circuitades habituals. Molt descontrol per culpa de l'ambulància que s'ha presentat sobre les 11:40 hores, gairebé una hora i tres quarts més tard de l'hora d'inici de la cursa. 

Una vegada solucionat el problema, la cursa s'ha pogut disputar en dues mànigues a 1h i una volta. La primera pels VE40 i la segona pels VE50, VE60 i fèmines. Només puc parlar de la sèrie dels VE40 perquè no m'he pogut quedar a veure la segona al ser massa tard.

Durant les primeres voltes s'ha fet un tall amb quatre corredors, amb representació dels dos equips importants de la xallenge, el RCB i el Galvesport, que s'ha mantingut al capdavant de la cursa molta estona. 

He intentat marxar en moltes ocasions, però a la que es formava algun grup interessant amb bons corredors per agafar el cap de cursa, la gent començava a "racanejar" i a no voler passar. Finalment, quan faltaven uns 20' per acabar la cursa, ens hem ajuntat un grup bastant nombrós i hem agafat els corredors que anàven escapats des de l'inici de la cursa. Haviem agafat una renda més que suficient per arribar a meta, però més del mateix: la gent no vol passar. Amb aquesta tònica, la cursa s'ha hagut de resoldre amb un sprint massiu. M'he col·locat com bonament he pogut perquè de cames anava ja molt just i he pogut entrar, crec, sobre el 6è o 7è lloc aproximadament. 

La victòria se l'ha endut Isamel Pérez (Action-Montcada) seguit del ja recuperat Mirco Merotto (Galvesport) i Santi Alentorn (RCB). Enhorabona a tots tres!!!

4 comentaris:

P.SOLER ha dit...

YA SE QUE PASA,TU MUY BIEN COLOCADO EN LA GENERAL Y YO DEL EQUIPO RIVAL..JE..JE..Y LOS GALGOS NO PASABAN..JE..JE..NOS VEMOS..SEGUIREMOS ATACANDO....

Carles Lara ha dit...

La general??? Jejeje si yo paso de eso Pedrito jejeje. En lo de seguir atacando te doy la razón, como no?

Un abrazo crack!!!!

Santi Alentorn-Motor RCB ha dit...

Al final anaban 3 el Guanyador,un mengual i jo,pero a l´ultima curva el pilot a 2 metres,el mirco en va pasar com un avio,bona cursa la teva,pero com sempre estas molt marcat,aixo et pasa per ser bonet,ja,ja,cuidat.

Carles Lara ha dit...

Tens raó Santi, a la darrera volta vau marxar els tres!!!

Això dels marcatges que dius ja n'estic acostumat. El que no entenc és que una vegada feta la feina "bruta" (obert el forat) el personal no hi vulgui col·laborar.

En fi, res, a seguir-ho provant.

Enhorabona per la teva cursa i pel teu pòdium que, de ben segur, no serà l'últim de l'any.