dijous, 21 de juny del 2012

Ha arribat l'estiu

I de quina manera!!! No només l'estiu astronòmic sinó que també el de calor de veritat. Al final he pogut sortir aquesta tarda un parell d'hores més. Aquesta vegada en solitari. Calor, molta calor i un vent d'allò més fastigós que entrava per tota arreu. Avui era impossible amagar-se ni a les carreteres més cobertes. 

Males sensacions de nou aquesta tarda. Cames que no acaben de funcionar, pesades, com de fusta. Durant tot el recorregut el vent calent no parava d'incordiar. Havia moments que pràcticament no em deixava passar dels 25-28 km/h en pla. A les 19:30 el termòmetre de la bici estava marcant al voltant dels 38ºC. Quina passada! Al bidó de la bici no portava aigua, portava brou calent. Quin fàstic! Com costa beure líquid en aquesta situació. He anat parant a les fonts que anava trobant per canviar el brou per aigua fresca, però als deu minuts es tornava a convertir en "caldo". 

La veritat és que avui no he disfrutat gaire de la sessió de bici. Finalment sobre els 60 km en 1h55' a 31,2 km/h amb 630 m de desnivell. 

En aquest moment el termòmetre fregava els 38ºC