diumenge, 5 d’abril del 2009

Crònica cursa de Calonge

Una altre any en Joan Esteve ens ha organitzat una nova edició de la Cursa de Calonge, segona prova puntuable per la Copa Catalana d'aquesta temporada. Dia asolejat, però ventós. Després de finalitzar la primera de les curses, la de VE40, es donava el tret de sortida per la categoria MA30-Sènior en la modalitat en línia en el ja conegut traçat del Polígon PAEC. Després d'unes primeres voltes de tanteig es fa la primera i definitiva escapada del dia, la que seria la bona. Aquest grup estava format per quatre corredors: en David Sánchez (Trujillo), en Raul Martínez (Esteve), en Raul Cruz (Penaca) i en Sergi Sales (MuntBikes). Els quatre corredors s'han entés a la perfecció i, tot i que pel darrera els atacs eren constants, han pogut obrir un forat definitiu. Al pilot moltes arrancades i atacs protagonitzats per homes com Jaume Morales, David Alcaraz, Jose Gironés i David Alier entre d'altres. Jo ho he intentat en diverses ocasions. La primera sobre el minut 20 de carrera, quan he pogut marxar en companyia d'un corredor del PENACA. Després de rodar un bon nombre de voltes plegats, el pilot ens ha neutralitzat. La segona vegada he pogut marxar tot sol i agafar a en Josep Gironés que rodava entre el pilot i els escapats. Entre tots dos hem fet bona feina i amb bons relleus hem aconseguit agafar el grup que anava escapats des de l'inici de la prova. La llàstima és que els hem neutralitzat a la recta de meta, just quan ja llençàven el sprint definitiu, per la qual cosa no l'hem pogut ni disputar. La cursa s'ha resolt a favor del Sergi Sales, el més ràpid amb diferència, seguit del Raul Cruz, del Raul Martínez i del David Sánchez. En Gironés i jo hem arribat per aquest ordre enganxats a la cua d'aquest grup per fer cinquè i sisé respectivament. La llàstima és que no hem pogut agafar el cap de cursa amb més temps, perquè amb 3 ESTEVES a l'escapada es podia haver fet un final de carrera molt estratègic i espectacular. Per cert, el que no sabeu molts és que el Raul Martínez s'havia fet aquest matexi matí 120 km...jejeje!!! Aquí penjo algunes fotos dels podiums.


1.- Pòdium MA30: Sergi Sales, Raul Martínez i David Sánchez

2.- Pòdium Sènior: Raul Cruz, Albert Sánchez i Albert Giol


3.- Guanyadors per Equips BICIS ESTEVE

4.- Segons per equips MUNTBIKES

5.- Tercers per equips PENACA.

LINK A LA CLASSIFICACIÓ LA CURSA: http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Clasificacio_General_Calonge_M-30.pdf

5 comentaris:

El Sanchez ha dit...

Eii bones Carles, sóc l'Albert Sánchez, el senior que va fer segon a calonge, tinc alguna foto bona teva de carrera si vols donem el correu i te la paso!
salutacions crak!

TONI TIRADO ha dit...

Hicisteis buena Carrera también tu i Giro, vaya fichaje el de Raul Martínez!!! Con ese refuerzo vais a dar mucho que hablar.

Carles Lara ha dit...

Eiii Albert, ok el meu correu és carlox73@hotmail.com
Quan les tingui les penjo aquí jejeje.
Moltes gràcies i enhorabona per la cursa de Calonge.

CETONIC. Te echamos de menos, a ver cuando te recuperas del todo y te vemos de nuevo por las carreras. Por cierto, dale ánimos al Jose y que se recupere ràpido de su mano. 1 abrazo crack!!!!

TONI TIRADO ha dit...

Me han dicho que el 18 de este mes en Banyoles hay una carrera del tipo interurbano, allí estaré. Espero que este pequeño bache lo pase y vuelva a disfrutar de este mundillo de la competición. Afortunadamente lo de José no es muy importante y podra subirse a la bici el miercoles o jueves en cuanto le tengan montado el nuevo cuadro.

Carles Lara ha dit...

La de Banyoles me han dicho que es un circuito interurbano de unos 8 km por vuelta con algun repechillo. Me alegro de que, tanto tú como el Jose, podáis competir allí. Yo no podré ir, pero ya nos veremos en otras jejeje