diumenge, 23 de setembre del 2012

Crònica cursa de Roda de Ter

Aquest cap de setmana tocava matinar una altra vegada. Despertador ben d'hora i carretera i manta. Enfilo l'eix transversal i direcció Vic. No me'n recordava que l'estan desdoblant. No sé quants quilòmetres d'obre m'he menjat, no es podia passar de 80 km/h. Tot i així a les 8:10 ja estava plantat a Roda. Un café per fer una mica de temps en un bar a Roda, això sí, a preu de Barcelona. He pagat 1,20 € per un café sol. Menys mal que no he demanat un café amb llet que sino...

Escasa presència avui a la cursa. El fet s'ha agreujat ja que s'ha decidit partir la categoria en dues curses, la de VE40, d'una banda i, la de VE50-60-Fe en una altra. 

Els primers en saltar al circuit als VE40, un circuit que amb el pas de les voltes s'anava endurint. L'escapada bona s'ha fet bastant d'hora, sobre la volta 7 o8 del total de 30 que haviem de fer. Han marxat cinc corredors que s'han entés a la perfecció i que han obert forat ràpidament. Alguns altres ho hem intentat en diverses ocasions però ja estava tot fet. Únicament han pogut marxar dos corredors més que desprès de rodar unes quantes voltes sols han arribat amb uns pocs segons sobre grup principal.

Al final victória del més ràpid, el Mirco, que s'anota una altra victòria aquesta temporada. Per part meva he pogut acabar nové i mantenir el liderat de les metes volants a falta d'una prova per finalitzar la xallenge. La veritat és que tot i faltar-me una mica de gas m'estic trobant bastant bé aquest final de temporada. 

No disposo de la classificació. Us penjo el track de la cursa.