dimarts, 4 de setembre del 2012

En record de l'Albert Balbis

Ahir va ser un dia molt trist. L'Albert Balbís ens va deixar. Molt bon company, amant del ciclisme i millor persona. Marxa un jove que mai tenia un NO per ningú. Sempre disposat a ajudar tothom. Vaig tenir la gran sort de coincidir amb ell una temporada quan corriem de MA30 al CC Vallès-Hellosa-Baricentro. També vam compartir unes apasionants 24h de Montjuïc on va aportar el seu gra de sorra a l'equip del CEME. 

La noticia em va deixar amb cara d'incrèdul. És d'aquelles que et senten com una galleda d'aigua freda i que et posa els pels de punta. No pot ser, és el primer que penses. Quan ho assimiles, la primera reflexió que ve al cap és: què injusta és la vida i que crua.

Des d'aquí vull fer aquest petit homenatge a aquesta gran persona i corredor. Descansa en pau Albert. Et trobarem a faltar però sempre estaras amb nosaltres.

L'Albert, el segon per l'esquerra, va contribuir  aquell dia l'equip CEME pujés al pòdium de les 24h de Montjuïc

2 comentaris:

Carlos Gardón ha dit...

Era amic de l'ALbert i això ha estat un cop molt molt dur per tots. Encara no m'en se avenir. L'Albert era un noi magnífic, bona persona, carinyòs i un molt bon amic. Hem compartir música, muntanya i moltes coses més. Tinc la sort d'haver-li pogut dir en vida moltes vegades que l'estimava i era una persona especial per mi. Ara continuarà sent-ho i sempre tindrà un lloc especial en el meu cor i els meus records. Albert gràcies.

Carles Lara ha dit...

Totalment d'acord amb tu Carlos. Una persona excel·lent en tots els sentits. Bon amic, company, ho tenia tot.

Sempre estarà amb nosaltres!!!