dimecres, 30 de maig del 2012

Estrujant-nos!!!

Tela marinera la sortida d'aquesta tarda amb l'Albert. Ahir no vaig poder fer res i, avui, tenia la idea d'agafar la cabra. Dit i fet. Al lloc habitual i segons l'horari previst, m'he creuat amb l'Albert i a rodar. 

Avui era un dia estrany. Un dia d'aquells en que les sensacions no són gens bones però que vas baixant pinyons i vas augmentant el ritme i tens gas. Sensacions contradictòries perquè notava les cames dures però, tanmateix, transmitia força a cada pedalada. 

Tant hem apretat que durant la primera hora i vint minuts el promig estava una mica per sobre dels 40 km/h. Un recorregut bastant pla però on el vent anava entrant. Amb vent en contra hem pogut manenir força estona la bici entre els 45-46 km/h. Quan hem girat cua es podia rodar amb el 53x11 en la franja de 53-55 km/h. 

Al final 63 km a 37 km/h de promig am 500 m de desnivell amb un temps de 1:40. Sóc conscient que demà estaré totalment petat però la feina està feta.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

hola carles quines velocitats amb la cabra. El meu ciclista guanyador per la porra de la cri a Cervera ets tu.
,jeje salutacions

Carles Lara ha dit...

Gracies Jordi! Però un dia no és representatiu. De totes maneres sortiré a fer-ho el millor que pugui. Serà difícil perquè hi ha gent molt bona però ho intentaré.

Tu ves-te acoplant a les banyes que ja he vist que les has muntat jejeje.

A tope!!!!