dimecres, 26 de setembre del 2012

Matinant

6:30 del matí, sona el despertador. Quina mandra que fa llevar-se tant d'hora per poder sortir en bici una estona però és fer-ho així o no fer-ho. A aquestes hores encara és de nit però la idea no és agafar la bici només posar peu a terra. La intenció és ficar la màquina al cotxe i anar fins a la feina per, una vegada allà, sortir a pedalar. La meva sessió d'entrenament començava a les 07:30. La llum del dia és bastant justeta encara. Precaució, manguitos, perneres i a la carretera. Durant els primers quilòmetres he passat una mica de fred, la temperatura estava sobre els 14ºC. Mica en mica ha anat pujant i la llum del dia s'ha anat imposant. Recorregut bastant pla i rodatge suau. Una hora i mitja justeta per poder fer 47 km a 31,3 km/h de promig amb 317 m de desnivell. Demà descans.

2 comentaris:

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Carles, m'acaben d'explicar el del teu accident. Narvaez m'ho ha dit i segons sembla és com el que es va fer Bruguera. Si és així animat, dient que després de 3 setmanes s'ha sentit perfecte, encara que ha de seguir amb no apollar el peu a terra per res.
Bé esperem que aviat ens donis notícies del teu estat.
No et maltractis mentalment que tu ets un campió dur de rosegar.

Carles Lara ha dit...

Gracies pels ànims Joan! És una fractura de pelvis, per sort, sense desplaçament. Això implica, com tu dius, de 3 a 4 setmanes de repós per soldar-se i després començar a recuperar. D'ànims vaig bastant bé. Només he de tenir paciència i ja està. Podria haver estat pitjor.

Moltes gràcies per interesar-te i pels ànims.

Una abraçada Joan!!!